Relatiedesk: hèt startpunt bij (het voorkomen van) relatieproblemen en scheiding in de gemeente Apeldoorn

Een goede relatie met je partner onderhouden is niet vanzelfsprekend. Helaas scheiden er meer mensen dan ooit. Wil je problemen voorkomen? Heb je twijfels over je relatie? Of wil je weten hoe je je scheiding het beste kunt regelen?

Maak dan als eerste stap een afspraak met de Relatiedesk voor een onafhankelijk en kosteloos advies. Wij denken met je mee, zodat je helder krijgt wat de beste weg kan zijn voor jouw situatie. Je kunt bij ons terecht met vragen over:

Lees meer

Goed beginnen

In het begin van je relatie maak je belangrijke keuzes die bepalend kunnen zijn voor het verder verloop. Hoe zeker ben je van je partner en wat verwacht je van de relatie? Kies je voor samenwonen of voor een geregistreerd partnerschap?

Het leuk houden

Een druk leven, de komst van kinderen, het omgaan met (menings)verschillen: de uitdaging is om met elkaar een weg te vinden waar je je allebei goed bij voelt. Hoe doe je dat? En wat als dit even niet meer lukt? Misschien heb je al langer het gevoel dat het niet goed gaat tussen jullie en weet je niet hoe het verder moet. Je kunt actie ondernemen, voorkomen is beter dan genezen.

Zo goed mogelijk uit elkaar gaan

Misschien gaat het echt niet meer tussen jullie en wil je scheiden. Wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe pak je dit aan? En wat zijn je rechten en plichten? Op internet vind je allerlei partijen die beloven dat je bij hen snel en goedkoop kunt scheiden. Maar wat is  de beste route?
Via een advocaat, mediator of een partij waar je online je scheiding kunt regelen? Wat past het beste bij jullie persoonlijke situatie? En als je kinderen hebt, hoe regel je het goed voor hen?

Heb je vragen op het gebied van relatie of scheiding?

Bel voor een afspraak 088 784 62 00

De Relatiedesk is hèt startpunt bij (het voorkomen van) relatieproblemen en scheiding in de gemeente Apeldoorn. De Relatiedesk is een initiatief van Stimenz en Apeldoornse Mediators.

Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek, kun je telefonisch een afspraak maken via 088 784 62 00.