Gemeente Voorst

De Relatiedesk is hét startpunt (bij het voorkomen) van relatieproblemen en scheiding in de gemeente Voorst

De Relatiedesk geeft advies aan inwoners uit de gemeente Voorst die problemen willen voorkomen, twijfels hebben over hun relatie of willen weten hoe ze een scheiding het beste kunnen regelen. De mensen van de Relatiedesk bieden een onafhankelijk en kosteloos advies.

Wil je problemen voorkomen? Heb je twijfels over je relatie? Of wil je weten hoe je je scheiding het beste kunt regelen? Maak dan als eerste stap een afspraak met de Relatiedesk voor een onafhankelijk en kosteloos advies. Wij denken met je mee, zodat je helder krijgt wat de beste weg kan zijn voor jouw situatie.

Voor het adviesgesprek kun je een afspraak maken:

Afspraak maken

Bel 0571-279911 of app 06-21654444

We helpen je graag verder.

Je kunt hier de flyer Relatiedesk Voorst downloaden.

Over de Relatiedesk
Per augustus 2023 heeft Stimenz in samenwerking met de gemeente Voorst en lokale mediators de Relatiedesk in de gemeente Voorst gestart. Vanaf nu is het voor inwoners van de gemeente Voorst mogelijk om kosteloos een adviesgesprek te krijgen.

De Relatiedesk is in 2017 opgezet door Stimenz samen met Apeldoornse mediators. Door de handen ineen te slaan, brachten zij hun expertises bij elkaar waardoor allerlei vragen rond relatie en scheiding beantwoord kunnen worden. De aanleiding voor dit initiatief was tweeledig. Ten eerste de constatering dat veel mensen geen weg meer zien bij relatieproblemen, maar dat scheiden óók ingewikkeld is. Vanuit emoties en onwetendheid nemen mensen soms ondoordachte beslissingen waardoor ze in een vechtscheiding kunnen belanden. Deze beslissingen kunnen ook andere langdurige consequenties hebben die men niet voorziet. Ten tweede is er een woud aan (commercieel) hulpaanbod bij scheiding – welke keuze maak je dan? Niet zelden blijkt een goedkope scheiding grote (financiële) gevolgen te hebben.

Mediators
Vanuit maatschappelijke betrokkenheid leveren een aantal mediators uit Voorst hun bijdrage aan de Relatiedesk, allen gespecialiseerd in scheidings- en familiezaken. Daardoor kunnen zij de verschillende mogelijkheden laten zien aan mensen die willen scheiden. Hun kennis van de scheidingsprocedure, de financiële aspecten ervan en van bemiddeling is erg waardevol.

Bel 0571-279911 of app 06-21654444